Gastronomiebeurs 2014

Ook dit jaar zal de Jaarbeurs in Utrecht weer volledig in het teken staan van de nieuwste culinaire hoogstandjes tijdens de Gastronomiebeurs 2014. Op 10 november wordt het jaarlijkse evenement geopend door Ivo Niehe en de Spaanse topchef Albert Adrià. Vele grote namen zullen present zijn op de beurs, waaronder Lucas Rive, Rogér Rassin en zijn souschef Keng Vichianrat, die eerder dit jaar de gouden koksmuts won.
Tijdens de toonaangevende Gastronomiebeurs presenteren inspirerende exposanten de nieuwste producten en technologieën op het gebied van gastronomie. Daarnaast wordt het tweedaagse programma gevuld met workshops en masterclasses door nationale én internationale top chefs en proeverijen speciaal voor genodigden.
Ook SD Trading zal dit jaar weer worden gerepresenteerd op de beurs. Op het centrale Bonnet kookeiland worden alle culinaire creaties die voortkomen uit de kookshows en masterclasses geserveerd op de mooie duurzame producten van SD Trading. Wilt u met ons komen genieten op de Gastronomiebeurs? Stuur ons dan een email via sales@sdtrading.eu en ontvang van ons een toegangscode

Archives