Wil jij impact maken tijdens je stage?

Ben jij positief, energiek, scherp, niet op je mondje gevallen en heb je een goed gevoel voor humor? Heb je affiniteit met de hospitality en events en ben je commercieel ingesteld? Vind jij dat wij er met nu z’n allen een potje van maken op de wereld én wil jij dáár wat aan doen? In dat geval bieden wij jou graag een stage aan.

Wij hebben mensen nodig die net als wij geloven dat het anders moet  maar dat het ook anders kan. Wij ontwikkelen en produceren groene alternatieven voor plastic wegwerpproducten,  met name voedsel gerelateerde verpakkingen, van wegwerpservies tot take-away bakjes.

Onze merken worden over de hele wereld verkocht door zowel de grote bekende ketens als dat leuke festival of bij de supermarkt bij jou om de hoek op de groenteafdeling.

Wij helpen iedereen die wil overstappen van plastic naar een groen alternatief zonder dat wij de commerciële belangen van onze klanten vergeten. Transitie mag pijn doen, maar men moet er wel beter en sterker uit komen!

Op kantoor in Amsterdam spreken wij Nederlands en Engels met elkaar, daar heb jij geen probleem mee. Je zal je vooral bezig houden met de commerciële kant van ons bedrijf. Dat betekent bij ons niet oeverloos koud bellen, maar vooral adequaat reageren en opvolgen van alle aanvragen uit binnen- en buitenland. Als het van twee kanten klikt is de baan na de studie ook geregeld!

Wil jij je HBO-stage bij ons doen?  Stuur mij dan een korte motivatie en CV en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie! Thomas.kascha@naturaltableware.com