Hampi & Aspenware op Alpe d’Huez

Alpe d’HuZes: Opgeven is geen optie
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.
Website: www.opgevenisgeenoptie.nl
Team vrienden Culemborg Klopt
Een groepje vrienden die samen één doel hebben: van kanker een chronische ziekte maken, in plaats van een dodelijke. Door naar de Alpe d’Huez te fietsen vanuit Nederland probeert “Vrienden van Team Culemborg Klopt” zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Alpe d’HuZes.
Op deze manier gaan zij symbolisch de strijd tegen kanker aan en dragen zij hun steentje bij. In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Kanker is alom tegenwoordig. Ertegen vechten lijkt zinloos. Eén op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden.
Website: www.vriendenculemborgklopt.nl
Hampi & Aspenware met helden mee
Dit jaar hadden onze Hampi Premium Palm Plates en het Aspenware bestek de eer om mee te gaan naar de Alpe d’Huez met deze wielerhelden.

Archives