Een afwasvrije Kerst met ippies.nl en Tableware.bio!

Een afwasvrije kerst zonder schuldgevoel, de hele familie met hetzelfde bord en de hele avond door complimenten. Blije gezichten om je heen en meer tijd voor je gasten! Wie wil dat nou niet?
Het duurzame wegwerpservies van Tableware.bio is zo mooi dat je het eigenlijk niet wil weggooien, zo stevig dat je het nog een keer wil gebruiken maar bovenal volledig duurzaam en heel handig in gebruik. Heb je geen zin in een standaard Kerstfeest en wilt je iets nieuws toevoegen aan het diner? Dan zijn de diposables van Tableware.bio precies wat je nodig hebt! Speciaal voor de feestdagen zijn ook speciale kerstsets samengesteld. Deze kun je nu winnen bij Ippies.nl!
Ippies.nl is een van de grootste online spaarprogramma’s van Nederland waarbij je punten kunt sparen door online te shoppen bij de meer dan 1.500 aangesloten webwinkels, waaronder natuurlijk ook Tableware.bio. Voor iedere aankoop die je doet via ippies.nl krijg je een aantal punten, ofwel ‘ippies’, die fikse kortingen opleveren bij je volgende online aankopen. Je kunt met je gespaarde ippies betalen bij diverse webwinkels of shoppen in de cadeauwinkel op ippies.nl.
Of je nu kleding koopt, een reis boekt of duurzaam wegwerpservies uitzoekt, doe dit voortaan via ippies.nl om te genieten van een hoop voordeel. Kijk nu op ippies.nl, meld je aan en maak kans op de kerstset van Tableware.bio ter waarde van €69,65!
Alle sets van Tableware.bio zijn met zorg gevuld met prachtig duurzaam wegwerpservies. Voor elke gelegenheid is een speciale set samengesteld. Binnen of buiten, het ziet er altijd  fantastisch uit met de diposables Tableware.bio. En na afloop gooi je alles in de groenbak om met een gerust hart neer te ploffen op de bank.

Archives